Ενεργειακά
Τζάκια Ξύλου
Ενεργειακά
Τζάκια Νερού
Ενεργειακά
Τζάκια Αερίου
Ενεργειακή Κασέτα Ενεργειακές
Σόμπες
Ενεργειακές
Σόμπες Pellet
0
Ολοκληρωμένα έργα
0
Χρόνια στον χώρο
0
Εξατομικευμένες Προτάσεις
0
Χαρούμενοι Πελάτες
  • Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής τζακιών, από το 1988. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο χτιστών τζακιών όσο και ενεργειακών οικολογικών τζακιών.
  • Οι ειδικοί μας, θα σας συμβουλέψουν για το νέο σας τζάκι και την θέρμανση όλου του σπιτιού σας ή για την μετατροπή του χτιστού τζακιού σας σε ενεργειακό με την τοποθέτηση μιας ενεργειακής οικολογικής κασέτας.
  • Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη διαφορά στην ποιότητα, για αυτό οι πρώτες ύλες μας φέρουν πάντα τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.
  • Προτείνουμε πάντα την πιο οικολογική και οικονομική λύση στους πελάτες μας. Συνδέουμε τα θερμαντικά σώματα του σπιτιού και τον ηλιακό θερμοσίφωνα με το ενεργειακό τζάκι νερού μας για να μεταφέρουμε το 100% της θερμότητας σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να κερδίσουμε ζεστό νερό χρήσης.

Slide Διαλέγουμε υλικά με την υψηλότερη ποιότητα και στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τον άνθρωπο, μένοντας παράλληλα όσο δυνατόν περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον.

Slide

“Ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση σας μας βοηθήσατε να επιλέξουμε το καλύτερο Ενεργειακό τζάκι για τις ανάγκες μας”

Κώστας & Χριστίνα format_quote
Slide

“Μετέτρεψα το τζακι μου απο ανοιχτο σε κλειστό,άψογη τοποθέτηση και εξυπηρέτηση!!!”

Γιώργος format_quote
Slide

“Εξαιρετικός επαγγελματίας, επεξηγηματικός και δίνει τις κατάλληλες λύσεις”

Panagiotis Polkas

format_quote
Slide

“Γιαννης και Γιαννα εγγυηση οτι θα λιωσετε απο τη ζεστη…”

N. B.

format_quote
el